Afval wegbrengen in de Regio

Regiocontainer

Er wordt getimmerd, er wordt gezaagd, er worden fundamenten gelegd. Deze en vele andere klussen leveren grote bergen afval op. Om ervoor te zorgen dat deze niet uw werkruimte beperken, komen de diensten van Regiocontainer geweldig van pas! Bij ons kunt u terecht voor een handige afvalbak of een opslagcontainer om meubelen en andere bezittingen mee veilig te stellen. Waar u ook woont, wij komen overal in Nederland en kunnen snel ter plaatse zijn. U kunt bij ons containers huren van 3 m3 tot wel 40 m3, afhankelijk van de grootte van uw project. Ook de beschikbare ruimte voor een afvalbak speelt uiteraard een rol.

Zodra uw container vol is, komen we deze voor u ledigen. Zo kunt u rustig verder werken en heeft u hiervoor alle ruimte. Wij hanteren all-in prijzen, waarbij het verwerken van uw afval, milieutoeslag, 21% btw, ophalen en brengen en zes weken huur van uw bak zijn inbegrepen. Heeft u de container langer of korter nodig? In samenspraak met u kunnen wij dan eenvoudig de lengte van de huurperiode aanpassen aan uw schema! Neem gerust contact op met Regiocontainer voor meer informatie of een offerte.

 

Afvalcontainer huren

Als u onder meer hout, gesteente of sloopafval wilt opruimen, raden we u aan om bij Regiocontainer een afvalcontainer te huren. Per container betaalt u een vaste prijs, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. De totale kosten zijn mede afhankelijk van de gekozen afmetingen van uw container. Als u vandaag uw bak bestelt, staat deze morgen al op de gewenste plek. Heeft u de container eerder nodig? Dan is zelfs levering op de dag van bestelling mogelijk, ook op zaterdag!

Heeft u verschillende soorten afval tegelijk te verwerken? Dan is een afvalcontainer huren bij Regiocontainer een verstandig plan. U hoeft namelijk niet eerst het afval te sorteren. Dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten, zodat u lekker verder kunt werken. Dat is nou de service van Regiocontainer!