Behoefte aan rust en ruimte in huis?

De opruimcoach helpt u verder

De Opruimcoach is een service van het bedrijf Woningontruiming Regionaal. Dit bedrijf specialiseert zich in het ontruimen en schoonmaken van diverse woningen en begeleidt u bij het proces wanneer er iemand overleden is of wanneer u problemen heeft met uw inboedel. Wanneer u in dergelijke gevallen toe bent aan meer rust en ruimte in uw huis, helpt de Opruimcoach u graag verder met uw problemen. Deze coach creëert voor u de mogelijkheid om samen op te ruimen en keuzes te maken in het proces. Natuurlijk komt het ook voor dat u behoefte heeft aan een kleiner huis of u bent lichamelijk niet in staat om uw huis op orde te houden. In deze gevallen is wederom de Opruimcoach de perfecte oplossing voor u. U kiest zelf welke spullen in uw woning worden meegenomen en welke daarvan weg mogen. U heeft dus de volledige regie, maar met enige ondersteuning van buitenaf. De spullen die u niet meer nodig heeft of die weg kunnen, schenkt u daarmee meteen aan een goed doel of andere organisaties in dat genre, waardoor u toch zeker weet dat u een goede bijdrage levert aan de samenleving. Je kunt ook voldoening behalen door uw tuin netjes aan te laten leggen en daar plekjes creëren waar u tot rust kunt komen.

Werkwijze van de Opruimcoach

Wanneer u geïnteresseerd bent in de diensten van de Opruimcoach, neemt u allereerst contact op met het bedrijf Woningontruiming Regionaal. U kiest dan de gewenste locatie en zoekt vanuit daar de gewenste coach. Samen met u heeft de coach een vrijblijvend en oriënterend gesprek op basis van uw problemen en uw wensen. Naderhand ontvangt u een gratis offerte met alle opties die dit bedrijf biedt en krijgt u een plan van aanpak, waarop u ziet hoe de Opruimcoach te werk gaat in uw woning en hoe uw wensen zijn toegepast op uw aanvraag. Mits u akkoord gaat met alle plannen die de Opruimcoach heeft geregeld, plant Woningontruiming Regionaal een eerste afspraak met u in.

Hulp bij seniorenverhuizing

Indien u moeite heeft met het zelf verhuizen van uw spullen omdat u bijvoorbeeld mindervalide bent, helpt de Opruimcoach u graag. Deze coach gaat uit van 3 acties:

  • Samen met u uw spullen uitzoeken en opruimen die zich bevinden in uw ouderlijk huis
  • Samen met u uw spullen uitpakken en reorganiseren in uw nieuwe huis
  • Het regelen en organiseren van de professionele verhuizing door Woningontruiming Regionaal

Tijdens dit proces is de Opruimcoach uw aanspreekpunt en u kunt dan ook altijd bij diegene terecht voor eventuele problemen of inbreng. U bent gegarandeerd voor een soepele verhuizing met alle hulp van dien.