Een voordelige designvloer voor thuis

Heb je er wel eens over nagedacht om een betonvloer in je woning te plaatsen? Veel mensen denken bij beton aan een vloer met een onpersoonlijke uitstraling, maar het tegendeel is waar. Met een woonbeton vloer heb je namelijk het beste van twee werelden: onderhoudsvriendelijkheid en een mooie, moderne uitstraling. Op Gietvloerbetonlook.nl vind je een duidelijk overzicht van hoe het plaatsen van zo’n vloer in zijn werk gaat. Ook kun je tal van foto’s bekijken om een idee op te doen van wat er allemaal mogelijk is. Wat vaststaat is dat je via Gietvloerbetonlook.nl altijd een kwaliteitsproduct krijgt dat jarenlang meegaat.

De voordelen van woonbeton

Je vraagt je waarschijnlijk af wat woonbeton precies inhoudt en wat er de voordelen van zijn. Woonbeton is een zogeheten cementgebonden vloer. Dit onderscheidt het van normale gietvloeren, deze hebben namelijk een synthetische samenstelling. Net als gietvloeren bieden vloeren van woonbeton een mooie uitstraling en zijn ze onderhoudsvriendelijk en naadvrij. Een groot verschil is echter dat woonbeton vloeren meestal wat dikker zijn dan epoxy gietvloeren. Dit geeft net dat extra beetje bestendigheid – ideaal voor bij industriële toepassingen – en er kan bovendien vloerverwarming in worden geplaatst. Woonbeton is niet alleen in woningen te plaatsen, maar ook in bedrijven. Het zorgt in ieder geval altijd voor een moderne uitstraling en optimaal gebruiksgemak.

Geef kleur aan de ruimte

Net als bij andere gietvloeren is het bij woonbeton mogelijk om te kiezen uit diverse kleuren. Om de betonlook te realiseren zul je waarschijnlijk het snelst zwart, grijs of wit kiezen. Toch is het ook mogelijk om voor andere kleuren te gaan. Een woonbeton vloer is daarmee de ideale manier om de vloer een mooi onderdeel van het interieur te maken. Als je interesse in woonbeton hebt gekregen, neem dan contact op met de specialisten van Gietvloerbetonlook.nl. Je kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen, zodat je een goed beeld krijgt van wat er allemaal mogelijk is.