Weer mooi met muurafdekkers

Om je metselwerk optimaal te beschermen, kun je het beste muurafdekkers gebruiken. De prefab muurafdekkers zijn van gemaakt van sierbeton. Dat maakt ze zeer duurzaam en ze kunnen dan ook tegen alle weersomstandigheden.

Voordelen van beton

Het voordeel van het gebruik van beton is dat het een stevig natuurlijk materiaal is, dat erg lang mooi en strak blijft. Het heeft weinig onderhoud nodig en ziet er altijd netjes uit. Beton is ideaal, omdat het zich met weinig moeite in de gewenste vormen laat gieten. Je weet dus dat je een product koopt dat lang meegaat. De muurafdekkers zorgen ervoor dat je metselwerk langer meegaat, en zo heb je meer plezier van je werk. Zo hoef je ook minder de voegen te repareren wat veelvoorkomende onderhoudswerkzaamheden zijn. 

Prefab muurafdekkers

Op betondingen.nl kun je prefab muurafdekkers van verschillende afmetingen bestellen. Ze zijn in drie kleuren te krijgen: antraciet, grijs en zwart gecoat. Zo kun je de meest geschikte kleur kiezen om een mooie uitstraling te creëren. De muurafdekkers zijn allemaal voorzien van een waterhol aan de onderkant. Hierdoor kan het regenwater weglopen. De levertijd is tussen de twee en vier weken. De prefab muurafdekkers zijn te gebruiken als gevelafdekkers voor en metselwerk en tuinmuren. Ze zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen. Je kunt kiezen voor vlak, eenzijdig aflopend of tweezijdig aflopend. Kies de juiste uitvoering voor het mooiste resultaat.