Hoe vind je de juiste tuinmeubelen voor in je tuin?

Een terras of balkon bij je woning is niet compleet, als je hier niet de juiste tuinmeubelen voor hebt. Wanneer je bijvoorbeeld een relatief groot terras hebt, zullen kleine tuinstoelen volledig wegvallen. Dit geeft je terras een rommelige uitstraling! Verstandiger is het in zo’n geval, om voor een wat grovere tuinset te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie, houten tuinbank voor tegen de muur. Op een wat kleiner balkon is een grote tuinbank vanzelfsprekend minder geschikt. In dit geval doe je er verstandiger aan om bijvoorbeeld voor twee kleine fauteuils te kiezen. De fauteuils bieden een plek om even heerlijk tot rust te komen!

 

Bepaal de juiste stijl voor je tuinmeubilair

Voordat je tuinmeubelen voor in je tuin koopt, is het verstandig om na te denken over de stijl die je aan wilt houden. Kies je voor tuinmeubelen met een natuurlijke, landelijke uitstraling? Of ga je voor tuinmeubelen die veel strakker en moderner zijn? Een landelijke stijl wordt vaak gekenmerkt door veel houten tuinmeubels. Naast de stijl van je tuinmeubilair kun je ook kijken naar het formaat hiervan. Het is van de grootte van je terras of balkon afhankelijk, welk formaat tuinstoelen of tuintafel hier het beste bij past.

 

Online nieuwe tuinmeubelen bestellen

Voor het bestellen van nieuwe tuinmeubelen hoef je tegenwoordig niet meer naar een fysieke winkel. Soms is dit echter alsnog fijner, om een tuinbank of tuinstoel bijvoorbeeld eerst uit te proberen. Het fijne aan een winkel als tuinwarenhuis Fonteyn is de mogelijkheid om het tuinmeubilair in de winkel uit te proberen en online te bestellen. Zo hoef je zelf geen zorg te dragen voor het vervoer hiervan. Je kunt de tuinmeubelen natuurlijk ook online bestellen en thuis in alle rust uitproberen. Bij Fonteyn biedt men je een groot aanbod aan tuinbanken en –stoelen in verschillende stijlen en formaten.