Jouw droom staat als een huis

Jouw droom staat als een huis

Sterker nog, jouw droom is een huis. En samen met Groothuisbouw wordt deze droom werkelijkheid! Al meer dan twee decennia zijn we bezig met het realiseren van de mooiste woningen door het hele land. Alleen in de afgelopen jaren al hebben we 2000 huizen gebouwd. Zowel de bouwvoorschriften als onze klanten stellen strenge eisen. Keer op keer bewijzen wij dat we hier ruimschoots aan kunnen voldoen!

Op onze website zie je al onze mogelijkheden als we je mogen helpen met een eigen huis bouwen. Hier vind je de standaard modellen waar we mee werken, die echter volledig zijn aan te passen aan jouw wensen. Er is immers niemand beter dan jij om ons te vertellen hoe je droomhuis eruit moet gaan zien!

Wat zijn de plannen?

Door de jaren heen hebben wij nagenoeg ieder type huis minstens één keer mogen bouwen. Met het soort woning dat jij zoekt, hebben wij dan ook genoeg ervaring op zak. Daarom kunnen we een foutloze bouw garanderen, samen met een gegarandeerde opleverdatum en jouw volledige tevredenheid! Zowel een modern herenhuis als een villa met rietdak behoort tot de mogelijkheden. Of wil je liever een ruime notariswoning? Jij beslist!

Voor de scherpste prijs bouwen wij jouw luxe nieuwe onderkomen. Om je volledige financiële zekerheid te bieden, hoef je dit pas bij oplevering te betalen. De uitvoering, indeling, maatvoering en afdeling bepaal jij volledig zelf, omdat jij er uiteindelijk in zult gaan wonen! Online kun je in zeven eenvoudige stap een goede indruk krijgen van alle mogelijkheden voor jouw droomhuis. Als je gratis en vrijblijvend ons huizenboek aanvraagt, kun je deze opties rustig van huis uit bestuderen.

Meer weten? Schroom dan niet om meer informatie aan te vragen of kom naar ons bezoekadres en bekijk onze vijf modelwoningen van binnen én buiten!