Heroal mini-e rolluik klein en compact

Heroal mini-e rolluik klein en compact

Heeft u een raam die erg klein is, maar waar net dat straaltje zon doorheen schijnt die u elke morgen wakker maakt. Of de kou komt er precies via binnen. Voor zulke problemen zijn speciale Heroal mini-e rolluiken ontworpen. Dit zijn simpel te besturen elektrische rolluiken die op en klein raam passen.

Voordelen van een mini-e rolluik

De meeste rolluiken zijn bedoeld voor grote ramen. Maar wat doet u met uw kleine ramen. Het is vervelend als u juist die juist wilt verduisteren. Het kan bijvoorbeeld ook voor de badkamer handig zijn. Als u staat te douchen wilt u natuurlijk niet dat iemand op straat of de buren u ziet staan. Het kan dan erg handig zijn om het rolluik even naar beneden te doen. Als u zich later wilt opmaken of wat anders voor de spiegel moet doen, kan zonlicht weer van pas komen. Elk klein detail op uw gezicht merkt u op. U kan het mini-e rolluik dan weer omhoog doen.

Hoe werkt het rolluik

Het werkt eigenlijk precies hetzelfde als een groot Heroal rolluik. Maar hoe werkt die dan? Dat wordt u nu uitgelegd. De Heroal rolluiken werken anders dan andere rolluiken. Deze rolluiken gaan elektrisch naar boven of naar beneden. De motor van het rolluik bevindt zich in de bak waar het scherm zich in oprolt. Als u een Heroal rolluik aanschaft krijgt u daar standaard een afstandsbediening bij. Zo’n afstandsbediening is erg makkelijk te gebruiken en dus erg gebruikersvriendelijk. U heeft er twee knoppen op zitten. Een voor het rolluik naar boven te laten gaan en een knop om het rolluik weer naar beneden te laten gaan. Als u één keer op een knop drukt gaat het rolluik volledig omhoog of naar beneden. Als u de knoppen ingedrukt houdt en dan loslaat blijft hij op die plek staat.

Offerte aanvragen

Als u interesse heeft in het Heroal mini-e rolluik of een ander rolluik, en u wilt de rolluiken kopen, kan u op een site die rolluiken aanbieden een offerte aanvragen. Als u begint met het aanvragen wordt u gelijk gevraagd om welke of welke rolluiken het gaan. Als u de goed rolluiken heeft aangevinkt kan u doorgaan. U kunt dan de kleur uitkiezen die u wenst dat de rolluiken krijgen. Meet u van tevoren de omtrek van uw raam goed op, u heeft dit namelijk ook nodig bij het aanvragen van een offerte. Als u er meerdere wilt bestellen kan u dat ook aangeven. Als u en ronde rolluik bak niet mooi vindt kan u altijd kiezen voor een vierkante bak. U kan heel uw rolluik samenstellen hoe u hem wilt. Als u het rolluik heeft samengesteld komt u bij het persoonlijke gedeelte. U moet verplicht uw voor- en achternaam invullen, ook uw email, adres, stad en postcode zijn verplicht. Als u de communicatie tussen u en de plaaster makkelijker wilt laten verlopen kan u ook uw huistelefoonnummer en/of uw mobiele nummer achterlaten. Binnen 24 uur ontvangt u drie offertes. U mag degene uitkiezen die het beste bij uw wensen aansluit. Er kan een afspraak worden gemaakt voor de plaatsing.