Vereniging en nieuwe kantine

Bij veel sportverenigingen zoals: voetbal, handbal, tennis of hockey maken ze gebruik van een kantine. Helaas zijn deze kantines vaak wel oud en muf en kunnen we wel een restyling gebruiken. Wanneer je zelf sport bij zo’n vereniging kun je dit natuurlijk altijd aangeven en kijken naar de mogelijke opties.

 

Zitten met je team

Wanneer we echt puur en alleen gaan kijken naar de kantines van een vereniging zie je vaak dat er wat simpele tafels en stoelen staan. En vaak is het dan ook nog eens zo dat er veel te weinig zijn om samen met je team aan te kunnen zitten. Hiervoor zou er een mooie tafel bank of andere meubels voor in de plaats kunnen komen. Dan kun je toch met zijn allen voor of na de training bij elkaar komen.

 

Nog veel meer ideeën

Het is niet altijd even gemakkelijk om al deze dingen zelf uit te werken tot een concept. Daarom kun je bijvoorbeeld de hulp inschakelen van een bedrijf zoals Ceka Office Group. Zij kunnen dan samen met de verantwoordelijke van de kantine voor een oplossing gaan zoeken.

 

Bijvoorbeeld kleedkamers

Ook hier staan vaak wat simpele bankjes waar je amper op kunt gaan zitten of ze vallen uit elkaar. Hier kunnen vaak beter wat nieuwe voor in de plek komen die weer een lange tijd mee kunnen gaan. Bekijk samen bijvoorbeeld met Ceka Office Group naar de mogelijkheden, misschien hebben zij wel een leuk en efficiënt idee?!

 

Contact met Ceka Office Group

Dit bedrijf zit gevestigd in Raamsdonksveer, maar helpt klanten door heel Nederland en België. Je kunt gemakkelijk contact met ze opnemen door even een mailtje te sturen of door te bellen naar ze. Wil je anders nog meer informatie over Ceka Office Group? Ga dan even naar de website www.ceka-office-group.nl.