Vloercoating een ware trend

Vloercoating is helemaal in op dit moment en zelfs een ware trend aan het worden. Steeds meer mensen kiezen voor vloercoating omdat deze gemakkelijk zelf te onderhouden is, slijtvast en in veel verschillende kleuren en variaties verkrijgbaar is. Maar ook een transparante coating of voorzien van kleurvlokken. Er is voor ieder die op zoek is naar een vloercoating wel iets te vinden wat past bij de smaak en stijl van uw huis. Ook op tv bij diverse klusprogramma’s laat men steeds vaker zien wat de voordelen van vloercoating zijn.

Toepassingen

Een vloercoating kan in diverse ruimtes worden toegepast. Voorheen werden deze vloeren veel gebruikt in fabrieken, kantoren of showrooms. Maar tegenwoordig worden ze steeds meer in woonhuizen aangebracht. Vooral in ruimtes waar u veel verblijft en er meer geleefd wordt, kiest men steeds vaker voor een vloercoating. Maar ook in sanitaire ruimtes. U kunt kiezen voor een strakke vloer of juist een met prachtige effecten. Er is voor elk budget wel een vloercoating te verkrijgen.

Zelf doen?

Voor de handige klusser is het mogelijk om zelf een vloercoating aan te brengen. Er zijn op de markt diverse complete vloerpakketten verkrijgbaar en deze kunt u bij diverse leveranciers bestellen. Deze worden dan bij u thuis bezorgd. Bent u echter niet zo handig? Of kiest u liever voor zekerheid en garantie? Dan zijn er ook diverse bedrijven die dit voor u willen verzorgen.

Prijzen

Vloercoating is in veel prijsklassen verkrijgbaar. Dit is ook afhankelijk van het materiaal waarvoor u kiest en bijvoorbeeld ook de slijtvastheid. De leveranciers van vloercoating staan u graag te woord en u kunt geheel vrijblijvend een offerte of informatie aanvragen.