Wat is Komparus en hoe werkt het?

Misschien bent u bekend met het bedrijf Komparus. Gevestigd in Ridderkerk zorgen zij ervoor dat u overal en altijd de beste offertes plaatst, maar ook vindt. Dit is geheel gratis en ziet men over heel Nederland. In onderstaand artikel leest u meer informatie over Komparus en wat zij voor u betekenen.

Opdracht plaatsen

Een mogelijke stap die u maakt is het plaatsen van een opdracht. Dergelijke opdrachten zijn bijvoorbeeld het verwijderen van tegelwerk, het plaatsen van dakpannen of schilderwerk in huis. Een belangrijk aspect daarbij is dat u duidelijk en doelgericht bent over wat de opdracht precies inhoudt. Het is bijvoorbeeld van belang dat u aangeeft om hoeveel m2 dakpannen of tegels het gaat. Daarnaast is het belangrijk om de lezer te informeren over het beschikbare materiaal en uw omgeving. Indien u onvoldoende informatie beschikt voor uw opdracht, is het mogelijk om elders bij een vakman een offerte aan te vragen om u te helpen bij het plaatsen van uw klus. Ten slotte is het een pre om afbeeldingen bij uw opdracht bij te voegen, zodat de lezer precies ziet wat er is mis is en waar hij of zij mee te maken krijgt. De werkzaamheden zijn zo goed in te schatten en dat bespaart tijd en moeite. Nadat u uw opdracht online zet, is heel Nederland in staat om dit te zien en u te helpen. De vakmensen of bedrijven in heel het land maken offertes voor u op en zo is het gemakkelijk voor u om het meest geschikte bedrijf uit te zoeken voor uw klus.

Bedrijven

Daarnaast is het mogelijk om u als bedrijf aan te melden op Komparus.nl. Ook dit is kosteloos en erg voordelig voor u. Het is niet nodig om aan bepaalde eisen te voldoen om uzelf aan te melden. Het kan dus zo zijn dat u een startende ondernemer bent of al jaren uw bedrijf runt. Op Komparus vindt u vervolgens allerlei opdrachten en klussen door heel Nederland in uw bedrijfstak, zodat u altijd aan het werk bent. Wanneer u ingeschreven bent bij Komparus is een vast bedrag per maand berekend zodat u geniet van de voordelen van het internet. U reageert onbeperkt op klussen het gehele jaar door en u beschikt over een eigen profiel. Deze pagina is zichtbaar voor al uw klanten, zodat zij contact met u opnemen en u aanbevelen voor anderen. Tot slot is het mogelijk om uw klanten reviews te laten schrijven over uw werkzaamheden op de site.